Επανεξελέγη πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κ.Μακεδονίας ο Μ. Γεράνης

Ο Μιχάλης Γεράνης επανεξελέγη πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ αντιπρόεδρος αναδείχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σύμφωνα με την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Οι υποψηφιότητες Γεράνη και Ζέρβα ήταν και οι μοναδικές για την προεδρία και αντιπροεδρία του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας αντίστοιχα. «Δεσμεύομαι ότι με την ίδια θέληση και το ίδιο πείσμα θα δουλέψουμε ενωτικά στον ευαίσθητο τομέα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων. Δεσμεύομαι ότι με δουλειά θα δώσουμε λύσεις», είπε ο κ.Γεράνης με αφορμή την επανεκλογή του.

Ο κ.Ζέρβας, από την πλευρά του, εξέφρασε την ελπίδα «όλα όσα ονειρευόμαστε και όλα όσα σχεδιάζουμε να είμαστε σε θέση να τα υλοποιήσουμε αυτή την τετραετία, για να μπορούν οι πολίτες να απολαμβάνουν τους καρπούς των χρημάτων που δίνουν προς τους δήμους».

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελόκηπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, είπε πως οι δήμαρχοι μέσα από τον ΦΟΔΣΑ στέλνουν «ένα μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας, να συνεχίσουμε στην κατεύθυνση της υλοποίησης του περιφερειακού σχεδιασμού».

Οι εκλογές, πέρα από την ανάδειξη του προέδρου και του αντιπροέδρου, αφορούσαν και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Φορέα και έγιναν σε ένα Σώμα 67 εκλεκτόρων των 38 δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, που ορίστηκαν από τα δημοτικά συμβούλια.

Πηγή: https://www.thepresident.gr/