Δελτίο Τύπου ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ – Με Ενημερωτικό Περίπτερο η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) στο ARTIST ALLEY 2023 του 7ου Chaniartoon, στην πλατεία Κατεχάκη

Η Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων [ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ)] θα λειτουργήσει ακόμη ένα Ενημερωτικό Περίπτερο, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του ARTIST ALLEY 2023 του 7ου Chaniartoon, κατά τις ώρες 17:00 έως 23:00 στην πλατεία Κατεχάκη, στο Ενετικό λιμάνι Χανίων.

Οι επισκέπτες του Ενημερωτικού Περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την ανακύκλωση, τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων, την επαναχρησιμοποίηση, τη σημασία της πρόληψης, καθώς και για τις δραστηριότητες της ΔΕΔΙΣΑ και τις υπηρεσίες του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης & Κομποστοποίησης (ΕΜΑΚ) και του Χ.Υ.Τ. Χανίων.

Εκπρόσωποι της ΔΕΔΙΣΑ, θα παρέχουν πληροφορίες, σχετικά με την εναλλακτική διαχείριση και τα συστήματα Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) των στερεών αποβλήτων που λειτουργούν στο Δήμο Χανίων, καθώς και των νέων συστημάτων που θα ξεκινήσουν.

Η ανωτέρω δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Επικοινωνιακού Προγράμματος “Συμμετέχω!” στην «ΠΡΟΛΗΨΗ αλλά και ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ», που υλοποιεί η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) και επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει πολίτες και επαγγελματίες, αλλά και επισκέπτες στον Δήμο Χανίων, στη μείωση (πρόληψη) παραγωγής απορριμμάτων και την αποτελεσματικότερη Διαλογή στην Πηγή (ΔσΠ) απορριμμάτων συγκεκριμένων κατηγοριών.

Το Επικοινωνιακό Πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης: «Συμμετέχω!» του ΕΠ «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020, με κωδικό MIS 5089184, η οποία χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.

Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ.